Glas software
          met een heldere kijk!
Beginpagina \ Ohlmann Glashandel over VITRIS
Ohlmann Glashandel - Almere Buiten
"Rinus Barten: VITRIS is een eenvoudig en snel werkend programma"
Ohlmann Glashandel staat altijd klaar voor haar klanten. Dat blijkt wel uit de vele klanten die Ohlmann Glashandel al tien tallen jaren trouw zijn. Zo mag zij de Nederlandse Spoorwegen al 51 jaar tot haar vaste klanten rekenen. Snel reageren en betrouwbaarheid staan bij Ohlmann Glashandel dan ook op één. Dat je hiervoor ook de orderadministratie goed geregeld moet hebben is volgens Rinus Barten van Ohlmann Glashandel volkomen logisch!

Hoe hadden jullie de orderadministratie geregeld voordat jullie met VITRIS gingen werken?
In het begin maakten wij gebruik van spreadsheets. Hier konden wij wel wat prijzen mee uitrekenen maar het was beperkt en erg arbeidsintensief. Degene die dit voor ons regelde had ook weinig verstand van glas wat het er niet eenvoudiger op maakte. De overstap naar VITRIS maakte het dan ook veel eenvoudiger en beter.

Op welke punten werd het eenvoudiger en beter?
Een goed voorbeeld is het uitbrengen van een offerte. Wanneer iemand belt noteren wij de aanvraag en vragen naar het e-mail adres. Met VITRIS is de offerte zo gemaakt en wij mailen hem dan rechtstreeks vanuit VITRIS. De klant heeft zijn offerte dan ook bijna direct in huis. Hier krijgen wij veel goede reacties op. Dit sluit perfect aan op de manier zoals wij willen werken. Het grote voordeel van VITRIS is dan ook dat je snel kan reageren en op de behoefte van je klanten kunt inspelen.

Wat vind je van de service die je bij VITRIS krijgt?
Die vind ik goed. Je krijgt altijd reactie en hoeft ook maar één keer uit te leggen waar het over gaat. Je hoeft niet zes keer te bellen en je bent nog niets verder. Het programma wat jullie gebruiken om op afstand de computer over te nemen is ook erg handig. Ik blijf van mijn muis af en jullie regelen alles.

VITRIS in het kort?
Het is een eenvoudig en snel werkend programma. VITRIS draagt er toe bij dat wij hele positieve reacties van onze klanten krijgen. Misschien wel het belangrijkste van alles. VITRIS gaat met zijn tijd mee!
G.T. Rietveldstraat 176
1333 LJ ALMERE BUITEN
(T) 036 - 53 27 034
(F) 036 - 54 67 478
ohlmann@wxs.nl
www.ohlmann.nl
Contactpersoon
Rinus Barten
Meer klanten aan het woord:
GlasGroep Derissen - "VITRIS is sinds jaar en dag het beste pakket."
Twentse Glasgroep - "Wij kunnen niet zonder VITRIS, de veelzijdigheid komt ons heel goed van pas."
Ohlmann Glashandel - "VITRIS is een eenvoudig en snel werkend programma."
Glashandel H.W. van Es en Zn - "VITRIS, het werkt perfect!"
Glashandel Frans van Spaendonk - "Puur IT-jongens kunnen geen glasprogramma ontwikkelen."
Viskon Glas - "VITRIS, is met glasverstand gemaakt."
Glasproject Noord - "VITRIS sluit aan bij de praktijk."