Glas software
          met een heldere kijk!
Beginpagina \ Glasgroep Derissen over VITRIS
Glasgroep Derissen - Kerkrade
"Paul Derissen: VITRIS is sinds jaar en dag het beste pakket"
Glashandel Derissen staat voor traditioneel vakmanschap met een breed scala aan producten. Kwaliteit en service voert al ruim 50 jaar de boventoon. Paul Derissen weet dan ook heel goed wat hij wil, efficiënt met zijn tijd omgaan en zijn klanten zo goed mogelijk bedienen. Dat VITRIS hier een prachtig hulpmiddel voor is dat mag iedereen weten!

Wat gaf de doorslag om de order administratie te gaan automatiseren?
Voordat we gebruik maakten van VITRIS voerden we alle orders en offertes in met behulp van Word en Wordperfect. Dit was erg arbeidsintensief, zeker het uitrekenen van alle prijzen kostte teveel tijd. Daarnaast was het niet de manier zoals wij ons naar buiten wilden presenteren. De offertes/orders en facturen zijn toch je visitekaartje naar buiten toe.

En toen kwam VITRIS!
Ik was echt onder de indruk van VITRIS. Zeker de mogelijkheden van prijsberekening en de daarbij horende afhankelijkheden die ingesteld kunnen worden zijn haast oneindig te noemen. Zowel intern als naar onze klanten toe brengt dit veel voordelen met zich mee. Onze klanten krijgen nu overzichtelijke facturen die ons weinig tijd kosten om te maken!

Jullie zijn nog steeds tevreden?
Absoluut, ik ben super tevreden over VITRIS. Het is ook leuk om te zien dat het systeem zich steeds verder uitbreidt. Bijvoorbeeld over de mogelijkheid om vanuit VITRIS documenten te mailen, zijn we zeer tevreden. De klant heeft nu binnen een minuut zijn offerte! Daarnaast heeft VITRIS een hele mooie layout die strak, overzichtelijk en zakelijk is. VITRIS is dan ook sinds jaar en dag het beste pakket dat ik ken.

Wat vind je van de service die je bij VITRIS krijgt?
Daar ben ik blij mee en is erg handig! Zeker de VITRIS Remote Support programmatuur werkt super. Als ik een vraag of probleem heb kan ik bellen en het wordt direct op mijn eigen systeem opgelost. Je hoeft niet eindeloos te wachten op een antwoord. Dat maakt VITRIS ook zo krachtig.

VITRIS in één zin?
Breed toepasbaar en krachtig!
Strijthagenweg 50
6468 EH KERKRADE
(T) 045 - 54 62 020
(F) 045 - 54 64 777
info@derissen.nl
www.derissen.nl
Contactpersoon
Paul Derissen
Meer klanten aan het woord:
GlasGroep Derissen - "VITRIS is sinds jaar en dag het beste pakket."
Twentse Glasgroep - "Wij kunnen niet zonder VITRIS, de veelzijdigheid komt ons heel goed van pas."
Ohlmann Glashandel - "VITRIS is een eenvoudig en snel werkend programma."
Glashandel H.W. van Es en Zn - "VITRIS, het werkt perfect!"
Glashandel Frans van Spaendonk - "Puur IT-jongens kunnen geen glasprogramma ontwikkelen."
Viskon Glas - "VITRIS, is met glasverstand gemaakt."
Glasproject Noord - "VITRIS sluit aan bij de praktijk."