Glas software
          met een heldere kijk!
Beginpagina \ Over BOWA Automatisering
BOWA Automatisering
Direct vanaf de oprichting van BOWA Automatisering in 1991 heeft zij zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van automatiseringsoplossingen voor de glasbranche.

Zo is er destijds begonnen met het ontwikkelen van VITRIS hèt softwarepakket voor de glasbranche. Met de doelstelling een softwarepakket te ontwikkelen dat toepasbaar is bij alle bedrijven uit de glasbranche, ongeacht bedrijfsactiviteit en grootte.

Bij de ontwikkeling van hèt softwarepakket VITRIS hebben we naast onze jarenlange automatiseringservaring intensief gebruik gemaakt van zowel intern als extern beschikbare kennis van de glasbranche. Deze unieke combinatie van kennis en ervaring heeft geresulteerd in het uiterst succesvolle VITRIS zoals wij dat vandaag de dag kennen.

BOWA Automatisering is dan ook de allround automatiseerder van de glasbranche. Elk glasbedrijf maakt dan ook op de één of andere manier gebruik van producten die door BOWA Automatisering zijn ontwikkeld.

Daarom weten wij als geen ander wat er bij u speelt en zijn wij de aangewezen automatiseringspartner voor u en uw collega's in de glasbranche.