Glas software
          met een heldere kijk!
Beginpagina \ VITRIS Basismodule Offertes
VITRIS Basismodule - Offertes
Het maken van offertes voor uw klanten of prospects was nog nooit zo eenvoudig als met VITRIS. VITRIS neemt u hierbij dan ook al het rekenwerk uit handen.

Naast zaken als prijsberekening speelt het toelichten en afbakenen bij een offerte een belangrijke rol. VITRIS geeft u hiervoor dan ook alle mogelijkheden middels het op kunnen nemen van teksten. Deze teksten kunnen uit één regel bestaan tot en met volledige tekstblokken.

De wijze waarop u de offerte aan de klant wilt presenteren kunt u eenvoudig tijdens het vastleggen van de offerte aanpassen. Hierbij valt te denken aan zaken zoals het vermelden van één totaalbedrag of het vermelden van alle prijzen of de mogelijkheid om in dezelfde offerte alternatieven op te nemen met elk een eigen totaalprijs.

VITRIS biedt dan ook voor het uitbrengen van een offerte mogelijkheden te over. Om u van nog meer gebruiksgemak te voorzien is het met VITRIS mogelijk om met één enkele handeling een offerte om te zetten in een opdracht. Zo hoeft u met VITRIS niet nogmaals alle gegevens opnieuw in te voeren.
BeginpaginaOrders
Schermprint - VITRIS Basismodule Offertes
Offerte invoerOfferte afgedruktZoeken op matenFilm: Offertes en mailen via outlook
Meer informatie of vrijblijvende demonstratie? Klik dan hier!