Glas software
          met een heldere kijk!
Beginpagina \ VITRIS Basismodule Prijsberekening
VITRIS Basismodule - Prijsberekening
VITRIS is met haar zeer uitgebreide mogelijkheden van prijsberekening uniek in haar soort.

Alles wat verkocht wordt kan in VITRIS als artikel vastgelegd worden. Waarbij zaken zoals de wijze van prijsberekening, eventueel te berekenen minimum oppervlakte, 3-maat berekening en uiteraard nog veel meer gegevens vast gelegd kunnen worden

Met VITRIS is het zelfs mogelijk om artikelen aan te maken waarvan de omschrijving pas bepaald wordt bij het invoeren van de offerte of opdracht. Zo heeft u met VITRIS de beschikking over de ultieme flexibiliteit en gebruiksgemak.

Het gebruiken van meerdere bruto prijslijsten behoort bij VITRIS ook tot de mogelijkheden. Per klant kan er opgegeven worden welke bruto prijslijst er van toepassing is. En natuurlijk is het in VITRIS ook mogelijk om kortingsafspraken of eventuele netto prijzen vast te leggen.

En dit is dan ook nog maar een zeer beperkte greep uit de vele mogelijkheden van VITRIS op het gebied van prijsberekening. Met VITRIS heeft u dan ook altijd de beschikking over de juiste prijs, rekeninghoudend met eventuele kortingen en netto prijzen.

Mede hierdoor is VITRIS het software dat u optimaal ondersteunt bij het voeren van uw orderadministratie.
OrdersInmeten
Schermprint - VITRIS Basismodule Prijsberekening
Condities per klantVerkoopeenheid vastleggen
Meer informatie of vrijblijvende demonstratie? Klik dan hier!